Toepassingen

Productie- en logistieke hallen

De SONNIGER-luchtverwarmers zorgen voor een optimale warmteverdeling en daarmee voor een comfortabele bedrijfstemperatuur in productie- en logistieke hallen. Bovendien waarderen de klanten het lage installatiegewicht van de luchtverwarmer.

De corrosiebestendige behuizing is gemaakt van EPP en heeft een levenslange garantie.

De luchtverwarmers kunnen zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd.

 

Voor industriële deuren met een hoogte tot 7 meter of een breedte van 14 meter bieden we het GUARD PRO luchtgordijn aan, deze zorgt voor de best mogelijke constante temperatuur in het gebouw. Het industriële luchtgordijn kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd.

Hotel- en kantoorgebouwen

Drukbezochte ingangen kunnen worden uitgerust met onze moderne GUARD-luchtgordijnen. De Guard voorkomt het binnendringen van koude buitenlucht. en waarborgt een comfortable binnentemepratuur.De luchtgordijnen van SONNIGER zorgen dus voor een gecontroleerde barrière van vertrekken met een comfortabel klimaat en dragen zo bij aan de vermindering van de energieverliezen..

Sport objecten

Vooral in tenniszalen, sporthallen of fitnessruimtes zijn SONNIGER luchtverwarmers zeer geschikt om te installeren. Met een modern en eigentijds ontwerp zijn de luchtverwarmers goed te integreren in de vertrekken en hallen. Een verwijderbaar markeringspaneel aan de voorzijde in drie kleuren gratis beschikbaar.

Winkelcentra / banken / tankshops

Onze luchtgordijnsystemen worden ook veel gebruikt in winkelcentra, banken en tankshops. De eenvoudige maar moderne bediening is snel en eenvoudig te installeren. Het GUARD-luchtgordijn maakt ook indruk door zijn moderne EPP-behuizing en zijn lage installatie gewicht

Kassenbouw

Ook in kassen wordt de combinatie van SONNIGER luchtverwarmer (HEATER) en luchtgordijn (GUARD / GUARD PRO) toegepast. Deze units zijn beschikbaar met zowel watergevoede als met elektrische verwarmingselementen. Naast de verwarmingsfunctie hebben de elektrische PTC-verwarmingselementen hun eigen weerstand gestuurde temperatuur begrenzing. Hiermee voldoen ze aan de hoogste eisen van operationele veiligheid.